Individuele reizen Alaska

Een individuele reis door Alaska maken? Waarom niet! Er zijn genoeg mogelijkheden om Alaska op eigen houtje te ontdekken. U moet echter wel goed voorbereid zijn op wat er komen gaat. Alaska is een grillig land en de infrastructuur is niet overal even prima. Daarnaast kan het jaargetijde meespelen. Raadzaam is om in de lente en zomer Alaska individueel te ontdekken. Wat u het beste kunt doen is om een individuele rondreis via een specialist te laten regelen. Er zijn een aantal organisaties die een aantal prachtige kant en klare zelfstandige reizen Alaska aanbieden.

Individuele rondreis Alaska Topper!


Alaska en Yukon - 17 daagse individuele rondreis

Deze complete individuele rondreis combineert het beste van Yukon (Canada) & Alaska (Verenigde Staten), twee overweldigende natuurbestemmingen! U reist door een landschap van ruige bergen, kristalheldere meren, gletsjers, fjorden en heeft bovendien grote kans beren, elanden en walvissen te zien. Een hoogtepunt van uw reis is een bezoek aan het Denali National Park, dat de hoogste top van de Verenigde Staten herbergt en nog steeds het leefgebied van vele grizzlyberen is. De voormalige 'Goldrush' steden Dawson City en Whitehorse (beide in Canada gelegen) vormen een interessante stop halverwege uw reis. Via het Kluane National Park, een ongerept en ruig natuurgebied met hoge bergtoppen en ijsvelden, bereikt u de plaats Seward aan de fjordachtige kust van Alaska van waaruit u een wildlifecruise naar het Kenai National Park kunt maken. In dit gebied zult u hoogstwaarschijnlijk walvissen, zeeleeuwen, zeehonden en vele bijzondere zeevogels zien. Een zeer veelzijdige natuurreis die inclusief autohuur wordt aangeboden! 
Meer weten over deze individuele rondreis Alaska? Klik deze link Autorondreis Alaska


individuele reis alaska

Wildernis Lodges en Wildlife - 17 daagse privereis Alaska

Privereis met je eigen huurauto! Wat een vrijheid om door de wildernis van Alaska te cruisen. Een schitterende roadtrip! Programma en route zijn erop gericht om je zoveel mogelijk wilde dieren te laten zien. Wildexcursies inclusief. Je voelt je klein aan de voet van 6500 m hoge Mount McKinley in Denali National Park. Ontdek de vele eilanden in de moerassen van de Chena River. Ga into the Wild en verblijf in een wildernis lodge ver van de bewoonde wereld. Maak een spectaculaire bootcruise en ga walvissen spotten bij Kenai Fjorden. Ontdek de zalm vissende beren van Katmai. Verblijf is prima geregeld in sfeervolle hotels en wilderness lodges midden in de natuur. Check deze privereis Alaska! 

Meer weten over deze individuele reis Alaska? Klik deze link