Groepsreizen Alaska

Wilt u graag een groepsreis Alaska ondernemen? De Alaska Specialist toont u de mooiste en spectaculairste groepsreizen Alaska. De prachtige meren, de besneeuwde bergen en het in de lente groene en bloeiende landschap trekt steeds meer nieuwsgierigen. Velen hebben over de natuur van Alaska gehoord en door de groeiende mogelijkheid om per groepsreis dit waanzinnige land te ontdekken kiezen steeds meer mensen om Alaska te ontdekken. Terug in de natuur, Back to the wild, één worden met elanden, beren en overige dieren die rond de poolcirkel leven.

De Alaska Specialist toont u hieronder met zorg geselecteerde groepsrondreizen Alaska. Deze reizen zijn gekozen op basis van een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk de opties hieronder en kies eventueel de Alaska reis die u wilt ondernemen.

Groepsreis Alaska - 21 dagen
Tijdens deze rondreis overnacht u vooral in houten cabins/blokhutten midden in de natuur. De wildernis wordt zo op zijn best ervaart, u zit er middenin. Tijdens deze groepsreis door Alaska en Canada kunt u genieten van glooiende gletsjers, indrukwekkende bergen, woeste kustlijnen met fjorden en prachtige natuurparken. Tijdens uw groepsreis ziet u herten, elanden, beren, vele vogels en aan de kust is een ontmoeting met walvissen nadrukkelijk aanwezig.

Lees meer over deze groepsreis Alaska en Canada

Alaska Expeditie - 21 dagen
De expeditie Alaska is de ultieme wildernistocht. Het indrukwekkende landschap van Alaska, de gevarieerde natuur met haar beren en elanden maken deze groepsreis tot een vakantie om niet snel te vergeten. U trekt rond door de omgeving van de indrukwekkende Mount McKinley. U verblijft aan Brooks Falls waar u met eigen ogen vissende beren kunt spotten. U heeft prachtige vergezichten aan de rand van de Valley of 10.000 Smokes in Katmai NP. Een unieke wildernisbeleving in een kleine groep onder leiding van zeer ervaren en wildernisgids Eric Schmidt. Met recht een topper!

Lees meer over deze Alaska reis

The Last Frontiers - Alaska en Yukon - 21 dagen
Een rondreis met louter en alleen hoogtepunten! Ontdek Alaska en het Canadese Yukon. Ga into the wild! Je bezoekt gebieden waar nog weinig mensen je zijn voorgegaan. Natuurlijk ga je tijdens deze Alaska & Yukon groepsreis naar een van de mooiste parken van Noord-Amerika: Denali. De indrukwekkende Mt. McKinley torent boven alles uit. Ontmoet beren, elanden en kariboes in hun natuurlijke omgeving en maak een cruise door het Kenai Fjords Nationaal Park. Maak kennis met het gouden verleden van Fairbanks en reis door het 'Goldrush’- gebied van Alaska. Een groepsreis door ‘The Last Frontiers’ van de wereld!

Lees meer over deze groepsrondreis